thaiwok.jpg

Consulting dla branży HORECA

Oferujemy Państwu usługi consultingowe, zarówno dla nowych jak i istniejących już podmiotów gastronomicznych. Kilkunastoletnie doświadczenie gastronomiczne oraz fachowa wiedza pozwalają nam zaoferować Państwu nasze usługi na wielu płaszczyznach - od opracowania tabel wartości odżywczych i alergenów, przez receptury, opracowanie nowego lub modyfikację istniejącego już menu, jak również przeprowadzenie szkoleń stanowiskowych.

ZAUFALI NAM M.IN.

crispy_logo.jpg

Nasze usługi consultingowe świadczymy zarówno dla nowych jak i istniejących już podmiotów gastronomicznych. Jeżeli na liście nie znaleźli Państwo szukanej przez siebie usługi, to zapraszamy do kontaktu z nami w celu przedstawienia szczegółów. Na Państwa życzenie nasza współpraca może zostać opatrzona klauzulą poufności gwarantującą, że nie przekażemy stronie trzeciej szczegółów podejmowanej przez nas na Państwa rzecz współpracy.

Usługi consultingowe świadczymy m.in. z zakresu:

Opracowanie tabeli wartości odżywczych i alergenów

Przygotujemy dla Państwa, na podstawie udostępnionych receptur szczegółową tabelę wartości odżywczych, tabelę alergenów. Gotowe tabele przesyłamy w formie pliku otwartego z możliwością edycji, pliku zamkniętego oraz pliku graficznego umożliwiającego jego udostępnienie na stronie www lub w projekcie graficznym menu.

Koszt usługi wynosi od 299zł netto

2

Opracowanie receptur

Powtarzalność dania to element niezbędny do tego, aby za każdym razem opuszczało ono kuchnię w takiej samej formie smakowej i wizualnej - bez względu na to, czy zostało wykonane przez doświadczonego kucharza czy osobę stawiającą swoje pierwsze kroki w kuchni. Dodatkowo dobrze sporządzona receptura to klucz do utrzymania właściwego foodcostu. Naszą usługę kierujemy zarówno do nowo powstających restauracji jak i do istniejących już podmiotów.

Koszt usługi wyceniany jest indywidualnie.

3

Opracowanie menu

Menu to wizytówka każdej restauracji. Bez względu na to, czy chcą Państwo krótką kartę czy też rozbudowane menu zapraszamy do współpracy z nami. Stworzymy dla Państwa zarówno menu roślinne, menu z różnych rejonów świata jak i menu sezonowe czy autorskie - tylko dla Państwa restauracji. Pracując nad menu wraz z Państwa obsadą kuchenną dbamy o to, aby zaproponowane przez nas dania wpisywały się w klimat Państwa restauracji.

Na Państwa życzenie prace nad menu mogą zostać opatrzone klauzulą poufności gwarantująca, że nikt postronny nie dowie się o charakterze naszej współpracy.

Koszt usługi wyceniany jest indywidualnie.

4

Analiza i modyfikacja menu

Jeżeli Państwa restauracja nie przynosi oczekiwanych zysków być problem tkwi w menu. Na Państwa życzenie dokonamy analizy istniejącego już menu
i zaproponujemy zmiany w oparciu o Państwa oczekiwania.

Koszt usługi wyceniany jest indywidualnie.

5

HR

Doskonale wiemy, jak ważnym elementem prawidłowo działającej restauracji jest odpowiedni personel. Na Państwa życzenie zajmiemy się rekrutacją pracowników dla Państwa restauracji oraz w razie potrzeby przeprowadzimy szkolenia stanowiskowe zatrudnianego personelu. 

Koszt usługi wyceniany jest indywidualnie.

logo_nowe_1.jpg
  • Instagram
  • Facebook