• Jakub Jaworski

Jak uniknąć wegańskich wpadek?

Kuchnia roślinna to już nie chwilowy trend a świadomy wybór konsumentów oraz Klientów restauracji. Szacuje się, że do końca 2023 roku blisko 29% Klientów restauracji będą stanowiły osoby będące na diecie roślinnej.


W jaki sposób przygotować odpowiednie menu? Z jakich składników można korzystać a jakie są zabronione? I wreszcie - jak uniknąć wegańskich wpadek?




Na te pytania postara się odpowiedzieć Jakub Jaworski - Szef Kuchni w firmie JacobTastes, który wystąpi podczas tegorocznego Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów, który odbędzie się 12 października 2022 w Warszawskim Centrum EXPO XXI.


Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to jedno z największych wydarzeń w świecie gastronomi. Wszystkie informacje na temat Kongresu znajdą Państwo na stronie www.kongresszefowkuchni.pl

2 wyświetlenia0 komentarzy

Ostatnie posty

Zobacz wszystkie
logo_nowe_1.jpg
  • Instagram
  • Facebook